Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Επόμενη Διανομή μας, Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Επόμενη Διανομή μας,
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013
 - τοπικά Αγροτικά Προϊόντα σε τιμή ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ 
 - ΣΕ ΛΙΓΟ καιρό, σύντομα και ΓΑΛΑ για το σπιτικό γαούρτι και άλλα ! ! !

 - δώστε τις παραγγελίες σας για ΚΡΕΑΣ Τ Ω Ρ Α ! ! !
χοιρινό, μοσχάρι, αρνάκι
  - ΑΛΕΥΡΙ 10κιλο ή 25κιλο
...
 philadelpheia@gmail.com 
τηλέφωνα επικοινωνίας : 
6944243617 
6970965799
Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε φιλικά σας πρόσωπα που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

http://www.facebook.com/events/133195720158355/?fref=ts
 
όποιος μπορεί να βοηθήσει στο συμμάζεμα του ΝΕΟΥ μας χώρου, (επίπλωση, εργασίες)
ας επικοινωνήσει στο 6932302172  ή
στο μέϊλ μας philadelpheia@gmail.com
 
 
Φιλαδελφία
Στηρίζουμε την οικογένεια
με αλληλεγγύη, με συνεργατισμό
.
 
 
αντιγράψτε, χρησιμοπιήστε για την παραγγελία σας, τη παρακάτω φόρμα παραγγελίας θα βελτιώνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ  


ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ /ΚΙΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ /ΣΤΑΘ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΧΟΙΡΙΝΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

(ΣΕ ΚΙΛΑ)

ΑΡ.ΤΕΜΑΧΙΩΝ (ΟΛΟΚΛΗΡΑ Ο

ΜΕΡΙΔΕΣ Μ=?

ΚΟΜΜΑΤΙΑ Κ=?)

 

 

 

ΚΟΤΣΙΑ (ΠΙΣΩ)

 

 

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ

 

 

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΟΝΤΡΑ

 

 

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΝΕΦΡΟΥ

 

 

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛ.

 

 

ΛΑΙΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ  ΚΟΚΑΛΟ

 

 

ΛΑΙΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΣ ΜΕ  ΚΟΚΑΛΟ

 

 

ΣΠΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΜΕ ΚΟΚΑΛΟ

 

 

ΣΠΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ

 

 

ΣΠΑΛΑ ΤΗΓΑΝΙΑ

 

 

ΠΑΝΣΕΤΑ

 

 

ΜΠΟΥΤΙ ΣΝΙΤΣΕΛ

 

 

ΜΠΟΥΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ

 

 

ΜΠΟΥΤΙ ΤΗΓΑΝΙΑ

 

 

ΣΟΥΒΛΑΚΙ

ΜΟΣΧΑΡΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

(ΣΕ ΚΙΛΑ)

ΑΡ.ΤΕΜΑΧΙΩΝ (ΟΛΟΚΛΗΡΑ Ο

ΜΕΡΙΔΕΣ Μ=?

ΚΟΜΜΑΤΙΑ Κ=?)

 

 

 

ΚΙΜΑΣ

 

 

ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ (ΣΠΑΛΑ)

 

 

ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ (ΜΠΟΥΤΙ)

 

 

ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΕΣ

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ(ΜΟΣΧΑΡΙ-ΧΟΙΡΙΝΟ)

 

 

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ(ΠΡΑΣΑΤΑ)

 

 

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

 

 

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 (video) Συνέδριο Φιλαδελφία

http://inkomotini.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2291.html

ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ BLOG ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
inkomotini

Συνέδριο Φιλαδελφία: Στηρίζουμε την οικογένεια με αλληλεγγύη, με συνεργατισμό(video)


Παρασκευάσαμε το δικό μας γιαούρτι και σαπούνι

 

Εργαστήρια οικοαυτάρκειας, με παρουσίαση παρασκευής γιαουρτιού (Μαρία Κεραμέα) και σπιτικού σαπουνιού (Ιωάννα Δραγανίδου), αλλά και τρόπων συλλογής σπόρων μελιτζάνας για φύτευση (Νίκος Δομπάζης), περιλάμβανε η πρώτη μέρα του διήμερου συνεδρίου της«Φιλαδελφίας» με τίτλο «Σωστή διαΤΡΟΦΗ, δίκαιη ΤΙΜΗ για την Οικογένεια, για τον Παραγωγό – Η Οικονομία μας, το Περιβάλλον μας, ο Πολιτισμός μας».

Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, και οι συμμετέχοντας είναι την ευκαιρία να μάθουν πρακτικά μυστικά για το πώς και οι ίδιοι μπορούν να παρασκευάσουν προϊόντα διατροφής και καθημερινής χρήσης,εξοικονομώντας χρήματα και...
...διασφαλίζοντας την προσωπική και οικογενειακή τους υγεία και υγιεινή.

Παράλληλα, η εκδήλωση περιλάμβανε εποικοδομητικήγνωριμία-συζήτηση με τον Πρόεδρο Μαργαρίτη Θεολόγου και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Μάντζαρη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ροδόπης.

Στους χώρους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. φιλοξενήθηκε επίσης έκθεση τοπικών προϊόντων και δημιουργημάτων.

Η κ. Μαρία Κεραμέα παρασκευάζει σαπούνι.
Έχει ήδη διαλύσει καυστική σόδα σε νερό, και...


Ενημέρωση από κτηνοτρόφους για ευεργετικές 
ιδιότητες κατσικίσιου γάλακτος 


Ενημέρωση από κτηνοτρόφους για τιμές παραγωγού-τσιγγελιού


Ενημέρωση από τον κ. Δομπάζη για τους σπόρους


Ενημέρωση από τον κ. Δομπάζη για τους σπόρους














Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 (video) Συνέδριο Φιλαδελφία

http://inkomotini.blogspot.gr/2013/01/video_3526.html

ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ BLOG ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
inkomotini

Συνέδριο Φιλαδελφία: Στηρίζουμε την οικογένεια με αλληλεγγύη, με συνεργατισμό(video)


Η Οικονομία μας, το Περιβάλλον μας, ο Πολιτισμός μας.”"Σωστή διαΤΡΟΦΗ, δίκαιη ΤΙΜΗ 
για την Οικογένεια, για τον Παραγωγό...
Η Κυριακή 27/1 ήταν η τελευταία ημέρα από το διήμερο συνέδριο της ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ και πραγματοποιήθηκε στο τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.
Με τρείς θεματικές ενότητες που είχαν αντικείμενο:
 >Η γνώση του τρόπου παραγωγής και η  σωστή επιλογή των αγροτικών προϊόντων με βάση κυρίως την ποιότητα ως προϋπόθεση για  την υγεία του καταναλωτή αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος»
 >Η πράξη της επιλογής - προμήθειας των κατάλληλων υλικών, η πράξη της μαγειρικής, της γαστρονομίας, της παραδοσιακής κουζίνας
> Η πράξη της βρώσης ως αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγής. Ο έμπρακτος σεβασμός στους πόρους, έδαφος νερό, υπόγειος υδροφορέας, πηγές, η ορθολογική αειφορική χρήση τους, ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ των προϊόντων-απορριμάτων που παράγονται στο σπίτι
 εισηγήσεις
 Μαυρομάτης Αθανάσιος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Γενετική Βελτίωση Φυτών) «Βελτίωση και αξιοποίηση παραδοσιακών ποικιλιών ως μοντέλο ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας»
«Η γνώση του τρόπου παραγωγής και η  σωστή επιλογή των αγροτικών προϊόντων με βάση κυρίως την ποιότητα ως προϋπόθεση για  την υγεία του καταναλωτή αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος»
Δρ. Παυλίδης Σταύρος
Γεωπόνος ΑγροΟικονομολόγος (Ph .D)
Καθηγητής Α.ΤΕΙ Καβάλας, Τμήμα οινολογίας και Τεχνολογίας ποτών

«Οι νέοι παραγωγοί ερευνούν, ενεργούν, ρισκάρουν και προχωρούν»
Κουρτίδου Παρασκευή, Παραγωγός – εκτροφέας σαλιγκαριών
 «Οι γονείς πρέπει να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορεί να εφαρμόσει το παιδί, σωστές συνήθειες διατροφής»  
 Καλλίδου Φαίη, Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος