Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Βοηθήστε

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ για τα ΠΑΝΤΑ
Φιλαδελφία
1 . για παραγγελίες (πρόθεση παραλαβής, πρόταση προϊόντων) :
email: philadelpheia@gmail.com 
Σας παρακαλούμε να ενημερώνετε φιλικά σας πρόσωπα που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Φιλαδελφία
2 . Επισκεφθείτε τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ για παραγγελίες (πρόθεση παραλαβής, πρόταση προϊόντων) :
Κων. Κανάρη 19
69100 Κομοτηνή
Φιλαδελφία
3 . τηλέφωνα για παραγγελίες (πρόθεση παραλαβής, πρόταση προϊόντων) ...:
6944243617,
6970965799

Φιλαδελφία
στηρίζουμε την οικογένεια
με αλληλεγγύη με συνεργατισμό
την ανάπτυξη
με επιχειρηματικότητα με ΣυνΕργασία 

* Η παραλαβή των ευπαθών και όλων των προϊόντων, πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Τροφίμων & Ποτών καθώς και με ό,τι προβλέπει η Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία.
** ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να παραλάβουμε και Ο,ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ να παραλάβουμε ή να προτείνουμε ΩΣΤΕ οι εθελοντες να ταξινομούν, να ερευνούν, να διαπραγματεύονται, να ανακοινώνουν...
*** Είναι ζητούμενο και σοβαρή ανάγκη, να κάνουμε παραγγελίες ΤΑ ΠΑΝΤΑ που επιθυμούμε να παραλάβουμε συνεργατικά (από την Φιλαδελφία) είτε το είδαμε σε ανακοίνωση είτε ΟΧΙ, είτε είμαστε σίγουροι οτι θα το βρούμε σε επάρκεια σε διανομές της Φιλαδελφίας είτε ΟΧΙ, και να δηλώνουμε τη ΓΕΙΤΟΝΙΑ που προτιμάμε να παραλάβουμε. 
**** Συμμετέχοντας συμπράττουμε, ΣυνΕργαζόμαστε, σε ΔΡΑΣΕΙΣ Προ-Συνεργατικής Αλληλεγγύης, αλληλοΕκπαιδευόμενοι στην ΤΟΠΙΚΟΤΗΤΑ, την ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ, τον οικογενειακό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, την περιβαλλοντική ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την ΟΡΘΗ διαχείρηση των πόρων, τον ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.