Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Από την Ροδόπη στην Κατερίνη «Χωρίς Μεσάζοντες» - www.daily-stories.gr

Από την Ροδόπη στην Κατερίνη «Χωρίς Μεσάζοντες»
komotinipanoramikiΣτην 3η Πανελλαδική συνάντηση των πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες» συμμετείχε η «Φιλαδελφία» της Ροδόπης. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος περισσότερες από 40 ομάδες από ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Φιλαδελφία» στο λογαριασμό της στο FB πρωτοβουλίες πολιτών από Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Κέρκυρα και Κατερίνη προετοιμάστηκαν  εδώ και δύο μήνες για τη συνάντηση αυτή, στην οποία συζητήθηκαν άκρως ενδιαφέροντα θέματα, όπως π.χ. η πανελλαδική δικτύωση των ομάδων, η νομική θωράκιση του κινήματος και η αντιμετώπιση των επιθέσεων που δέχεται το τελευταίο διάστημα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, στο χώρο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» ενώ ταυτόχρονα, σε ένα άλλο χώρο, πραγματοποιήθηκε έκθεση αγροτικών προϊόντων από παραγωγούς που επιθυμούν να γνωριστούν με τις πρωτοβουλίες πολιτών «Χωρίς Μεσάζοντες».»
Ήταν μια τονωτική ένεση αλληλέγγυου προβληματισμού και μεταφοράς εμπειριών ΠΛΟΥΣΙΑ, χρήσιμη, και χρηστική» τονίζουν στην Daily-Stories οι υπεύθυνοι της «Φιλαδελφίας».

Πηγή:
http://daily-stories.gr/?p=1129

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.