Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Φιλαδελφία, ΕΜΕΙΣ λέμε:

Φιλαδελφία, ΕΜΕΙΣ λέμε:
1. συνεργατισμό, συνεπείς στις διεθνείς και ευρωπαϊκές Συνεργατικές αρχές και αξίες
2. όχι στους μαυραγορίτες, δίκαιες, ηθικές, νόμιμες συναλλαγές,
3. σωστή κοστολόγηση εισροών και εκροών, προγραμματισμό, στα νοικοκυριά ΚΑΙ στις παραγωγικές μονάδες
4. το βιώσιμο μέλλον απαιτεί προσανατολισμό στην στήριξη από την Τοπική Κοινότητα.
5. δίκαιες τιμές για τις οικογένειες, και τους παραγωγούς, και συναίσθηση κοινωνικής ευΘύνης, προσφοράς, αλληλεγγύης,
6. παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων,
7. μεταμόρφωση αγροτών, κτηνοτρόφων, μεταποιητών, από άβουλα και εξαρτημένα πιόνια των πολυεθνικών, των δανείων, των επιδοτήσεων, σε αυτάρκεις νοικοκυραίους,
8. δημιουργία συνείδησης, προκοπής, αγροτών, κτηνοτρόφων, μεταποιητών, σε θέματα σύγχρονης οργάνωσης της παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων τους, στην δημιουργία επισκέψιμων χώρων με αγάπη και φροντίδα,
9. δημιουργία συνείδησης, προκοπής, αγροτών, κτηνοτρόφων, μεταποιητών, ώς φροντιστές του περιβάλλοντος,
10. ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ, συνεπείς στις διεθνείς και ευρωπαϊκές Συνεργατικές αρχές και αξίες

Φιλαδελφία:
Αντί να ενθαρρύνομε τη σωστή κοστολόγηση εισροών και εκροών, την σύγχρονη οργάνωση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων, τις δίκαιες, ηθικές, νόμιμες συναλλαγές, ώστε να περισσεύουν λεφτά για νέες επενδύσεις και καλύτερες αμοιβές των εργαζομένων, ΕΜΕΙΣ το εμποδίζομε με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα την απουσία επι-χειρηματικότητας, καινοτομίας, προγραμματισμού, προκοπής, συναίσθησης κοινωνικής ευθύνης, προσφοράς, αλληλεγγύης, τον πολλαπλασιασμό των προβληματικών επιχειρήσεων και των μαζικών απολύσεων, αφού οι αγροτικές, κτηνοτροφικές, μεταποιητικές, βιομηχανικές μας επιχειρήσεις δεν εννοούν πια να επιβιώσουν.

Αντί να ελέγχουμε, να ερευνούμε, να νοιαζόμαστε πριν αγοράσουμε, πριν ψηφίσουμε κάποιον παραγωγό, μεταποιητή, εισαγωγέα, λιανέμπορο, ΕΜΕΙΣ αγοράζουμε, κατασπαταλούμε τον οικογενειακό (ΚΑΙ παρομοίως τον κρατικό) προϋπολογισμό, αδιάφορα, κυμπάρικα, ΧΑΖΟΧΑΡΟΎΜΕΝΑ, ξεδιάντροπα, αγνοώντας προκλητικά, τοπικότητα, ταυτότητα, ποσότητα, νομιμότητα, τιμή/κιλό, αξία/τιμή, εποχικότητα, ποιότητα, προέλευση, συνθήκες παραγωγής, εργασίας, διαχρονική βλαπτικότητα.

Αντί να προωθούμε τις εξαγωγές μας με καλά και φθηνά προϊόντα, ΕΜΕΙΣ υπονομεύομε την ανταγωνιστικότητά τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πουληθεί η λιγοστή πια ελληνική παραγωγή ούτε μέσα στην ελληνική αγορά.

Αντί να στηρίζομε με κάθε τρόπο την ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΗ εγχώρια παραγωγή, ΕΜΕΙΣ την καταδιώκομε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, διευκολύνοντας έτσι, τους ΜΑΥΡΑΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, τους μεσάζοντες, τα καρτέλ, τις εισαγωγές και την κυριαρχία των ξένων στην ελληνική αγορά.

Αντί οι εργατοϋπάλληλοι, οι επαγγελματίες, οι δημόσιοι λειτουργοί, οι αγρότες, να υπερασπίζονται την ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΗ εθνική παραγωγή με την καινοτομία, προκοπή, εργατικότητα και την συμπαράστασή τους προς τους ομοεθνείς συναδέλφους, συγγενείς, εργοδότες, παραγωγούς, πολλοί από ΕΜΑΣ υπονομεύουμε με γραφειοκρατία, ανοργανωσιά, αδιαφορία, κυμπαριλίκι, στάσεις εργασίας, ΦΕΟΥΔΑ, καταλήψεις, κοπάνες, νωθρότητα, τσαπατσουλιά και συνεχείς εκδηλώσεις μίσους, απαξίωσης, ειρωνείας, ξενολαγνείας, τις ντόπιες παραγωγικές μονάδες, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στα ξένα προϊόντα και στη δική ΜΑΣ μιζέρια και ανεργία.

Αντί στο δημόσιο να διαχειριζόμαστε με σύνεση και πόνο τα "άδικα" έσοδα από την φορολογία, ΕΜΕΙΣ εγκρίνουμε, ανεχόμαστε, συμμετέχουμε, να τα διασπαθίζουμε σε καταναλωτικές δαπάνες σε έργα βιτρίνας, μίζες, σε αθρόες προσλήψεις υποαπασχολούμενων, σε επιδοτήσεις, χαρισμούς οφειλών, σε δανεικά και αγύριστα και σε διαιώνιση της αντιπαραγωγικής δομής της δημόσιας διοικήσεως και της χρονοβόρας και δαπανηρότατης γραφειοκρατίας.

Αντί να αναπτύσσομε την παραγωγή, την αυτάρκεια, την εξωστρέφεια και να ενισχύομε την αυτοδυναμία της οικονομίας μας, ΕΜΕΙΣ το'χουμε ρίξει στον δανεισμό από το εσωτερικό και κυρίως από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να έχομε φθάσει στο τραγικό σημείο να δανειζόμαστε πια κάθε χρόνο 20-30 δισεκατομμύρια δολλάρια από τους ξένους για να εξοφλούμε προηγούμενα δανεικά.

Αντί να διευκολύνεται η προκοπή, η εισαγωγή νέας τεχνολογίας και η ευελιξία της επιχειρηματικότητας ώστε να αποφεύγουν τα οικονομικά αδιέξοδα και το μοιραίο κλείσιμό τους, αντί να ενθαρρύνεται η υλική και ηθική επιβράβευση των προκομμένων και ευσυνείδητων, ΕΜΕΙΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ, ανεχόμαστε, συμμετέχουμε, να επιβάλλεται με κάθε τρόπο το αντίθετο.

Φιλαδελφία:
στηρίζουμε την οικογένεια
με αλληλεγγύη, με συνεργατισμό





Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Τ Ε
Π Ρ Ο Ω Θ Η Σ Τ Ε
Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Σ Τ Ε ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Φιλαδελφία παρακαλεί τους αναγνώστες της να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και να μη χρησιμοποιούν ύβρεις και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.